Vi är Folkets Hus & Park English

Bioprogrammet ›

Se vilka filmer vi visar

Köp dina biobiljetter här ›

Länken tar dig till sf.se
V3Cro_ZIe8lezUsSWJA-

Presentkort SF Bio

Ett biobesök är den perfekta presenten – till alla!
Säg ”grattis”, ”tack” eller ”jag tycker om dig” med en garanterat uppskattad bioupplevelse.

Kortet laddas med pengar och kan användas i kassan, kiosken och för köp i våra Biomater (biljettautomater). Ladda kortet med både biljetter och popcorn! 

Vad kostar ett biobesök?

Priset på en biobiljett ligger runt 100 kr idag. Pengarna på Presentkortet går även att använda till övriga produkter i vår försäljningsdisk. Vi rekommenderar att du laddar Presentkortet med 200 kr/person så räcker det gott och väl till en trevlig bioupplevelse. Pengarna på kortet går att använda inom loppet av 2 år från inköps- eller nyladdningsdatum.

Gäller 2 år från inköps eller nyladdningsdatum på alla SF Bio’s och Svenska Bio’s biografer i Sverige. SF Bio presentkort kan du köpa i vår biografkassa, på sf.se eller på följande ställen:  

 

Företag som köper ett större antal fakturerar vi gärna. Kontakta oss på Folkets Hus och Parks kontor, vardagar kl 8.00-15.30, tel 060-19 88 70

 I vår biografkassa kan du just nu hitta Polaroid Premium 3D-glasögon som med sina cirkulära, högeffektiva linser maximerar 3D-upplevelsen! Ladda presentkortet med både 3D-biljett och ett par lyxiga 3D-glasögon så får mottagaren själv välja modell!

 

Lyxa till det med både bio och middag – Läs mer om BIOSUPÉN!

Läs mer om SF Bio presentkort och skicka ett Biogram!

Har du fått ett presentkort? Här kan du kolla ditt saldo!