Vi är Folkets Hus & Park English

Köp dina biobiljetter här ›

Länken tar dig till sf.se

Biokalas

Biokalasen har tagit sommarlov t.o.m. augusti 2014. Vi välkomnar alla kalasfirare åter i höst! Tills dess går det givetvis bra att boka biljetter som vanligt via www.sf.se eller tel. 08-56 26 00 00, men tyvärr tar vi inte emot foajébokningar under sommaren.     

Välj bästa filmen, ta med bästa kompisarna och ta för er av popcorn och läsk innan ni sjunker ner i biofåtöljen. Vill du kan du boka en del av vår foajé en stund före filmen för att samlas och kanske öppna paket.

 

Priset per biljett sätts efter biljettpriset och varierar mellan 124-179:-/person (2D-film) och 159-204:-/person (3D-film) och då ingår biobiljett, 3D-glasögon och en Knattemeny (liten popcorn, dryck och tablettask). Tänk på att vissa filmer ej har barnpris. Minst en vuxen följer alltid med på filmen. Om ni vill så bokar ni en plats i foajén att samlas på ca. 30-45 minuter före filmen. 

Bokning i två steg:

Biokalas bokas alltid hos oss lokalt på biografen och inte via vår kundtjänst. I filmvärlden gäller kort framförhållning och därför vet vi först på onsdagen samma vecka vilka tider vi kommer att visa de olika filmerna den kommande helgen. Vi föreslår att du i din inbjudan skriver datum och preliminär tid och sedan återkommer till gästerna om exakt tid, veckan för kalaset.

1. Skicka datum för kalaset tillsammans med antal, film, om du vill boka foajén på för-eller eftermiddagen och kontaktuppgifter till oss via mail så återkommer vi med en bekräftelse på din bokning.
2. Du väljer sedan film ur vårt program på onsdagen före kalaset och skickar ett mail med antal barn + vuxna samt filmval till oss så slutför vi din bokning.

Platsen i foajén är begränsad och vi reserverar oss därför för fullbokning.
 
 

 ____________________________________________________________________________

Frågor och svar

 

Vilken film ska jag välja?

– Läs mer om filmerna på sf.se. Där kan du också läsa om kommande filmer om du planerar att ha kalaset vid ett senare tillfälle.

Hur bokar jag?

– Skicka ett mail med antal, dag, film, tid, namn och din mailadress till oss via mail samt ange om du vill boka plats i foajén före filmen.

Varför kan ni inte ange en mer exakt tid?

– Vårt program skiftar från vecka till vecka och filmer byter salonger och tider. Kortare filmer måste ibland anpassa sig efter längre och det är svårt för oss att förutse hur länge en film kommer att fortsätta gå hos oss eller vilken tid. Vi rekommenderar därför att ni på er inbjudan skriver att ni återkommer till gästerna med en exakt tid samma vecka som kalaset ska vara.

Kan vi lämna barnen på bion under kalaset?

– Nej, vi rekommenderar att minst en vuxen per tio barn följer med på filmen. Vi ansvarar inte för barnen under visningen eller kalaset.

Kostar det något extra att boka en del av foajén?

– Nej, det ingår i priset. Men foajén måste bokas i förväg.

Hur många/få kan vi vara?

– Vi har inget min/maxantal på våra kalas.

Vilken tid visas filmen vi vill se?

– Vi vet först onsdag samma vecka när filmen kommer att visas kommande helg. Ibland finns filmerna tillgängliga för förköp längre fram i tid och vid sådana tillfällen går det förstås bra att boka tidigare. Boka kalasdatum hos oss så kan ni välja film en vecka innan kalaset då programmet är klart. 

Hur går det till att boka en del av foajén?

– Bokar ni en del av foajén så avgränsar vi plats åt er i vår nedre foajé utan extra kostnad. Där kan ni duka upp medhavd fika och öppna presenter. Vi tillhandahåller tyvärr inte bestick eller fat så tänk på att ta med det själva. Ni ansvarar för barnen under tiden kalaset och filmen pågår.

Var hämtar vi popcorn och läsk?

– Om ni bokar en del av foajén kan ni få popcorn och läsk uppdukat där. Berätta hur ni vill ha det när ni bokar eller kommer hit. Väljer ni att inte nyttja foajén så hämtar barnen popcorn och väljer själva dryck i kiosken.

Hur funkar det när vi kommer till biografen? Måste vi ha biljetter?

– Ja, gå till kassan och uppge ert namn så hjälper vi er. Ni betalar och får era biljetter samt blir visade till kalasplatsen om ni bokat en del av foajén. 

Vi har egna idéer om hur vi vill ha vårt kalas med egen film etc. Hur gör vi då?

– Maila oss så hjälper vi er.

Kan man köpa tårta och saft hos er till kalaset?

– Nej, födelsedagsfika tar ni själva med liksom bestick och fat. 

 

Har du en fråga du inte fått svar på? Kontakta oss via mail!
Observera att vi endast svarar på förfrågningar rörande Biokalas på denna mailadress.
Övriga frågor hänvisar vi till vår kundtjänst: info@sf.se eller 08-56 26 00 00

 

___________________________________________________________________________

 

Se vilka filmer som går nu på bio!

Läs om våra kommande filmer (sf.se öppnas i ny flik)

Läs mer om våra presentkort!